26 Ağustos 2016 Cuma

Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein – İnceleme

Ultimate Nutrition firmasıı 1979 yılında kurulan bir ABD firmasıdır. Şirketin sahibi eski bir güreşçidir ve o yıllarda yeterli seviyede protein alımı yapamadığını düşündüğü için protein tozu üretme fikri üzerinde çalışmalar yaptı. Kendisinin biokimyacı olmasının da faydaları oldu. Ardından kaliteli ve teknolojik tesisler kurarak protein tozu üretimine başladı. Ultimate Nutrition kesinlikle sektörün en eski ve en köklü firmalarından diyebiliriz.
Şimdi gelelim markanın amiral gemisi ürünü Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein

Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein İncelemesi

Ürünün 30 gramlık 1 porsiyonunda 25 gram protein buluyor. 1 gram yağ ve 1 gram da şeker oranı gerçekten bir hayli düşük yani iyi değerde. Ultimate Prostar Whey Protein tozu  %83 protein oranı ile sınıfındaki en yüksek protein oranına sahip bir protein tozlarındandır.
Ürünün hammadde kalitesi ise piyasadaki en kaliteli ve yüksek kaliteli hammaddelerden biri olduğunu söyleyebilirim. Üründe hiç bir ilave tatlandırıcı kullanılmamış. Sadece temiz kaliteli whey içeriyor.

Tat ve kullanım

Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein çikolatalı aromasının oldukça güzel olduğunu söylemeliyim. Ben kendi kanaatimce tadı üzerine çok uğraşılmış ürünleri sevmiyorum. İçerken biraz o whey proteinin kendi tadını almak daha çok hoşuma gidiyor. Prostar Whey Protein de tam istediğim gibi, harika bir lezzeti olmasa da kolay içilmesi ve kaliteli tadı bence yeterli. Karışımı da çok kolay su veya sütle anında karışıyor tortu bırakmıyor

Fiyat / Performans

Ultimate Prostar Whey‘in fiyatını hakettiği kanaatindeyim. Fiyat olarak da ne çok pahalı ne de çok ucuz diyemeyiz fakat orta seviyede bütçeli protein tozu arayanlar için tercih edilebilir. Zaten genellikle Ultimate Nutrition hediyelerle(creatine veya l carnitine vs) proteini süslüyor. Bu da fiyat konusunda bize avantaj sağlıyor.

Sonuç

Fiyat/performans oranı başarılı, hammadde kalitesi iyi, firma güvenli, içerik güzel. Amatör sporcular için bu kadar sadelik tercih edilmeyebilir. Zira bu protein diğer detay ürünler içermediği için(BCAA, creatine vs) başka ürünlerle takviye yapmak gerekebilir. Biz beğendik, bütçeniz dahilinde kullanabilirsiniz. Unutmadan söyliyim sadece ABD’den olan resmi ithalat ürünlerini tercih etmenizi öneririm.

Satın Al: Ultimate Prostar %100 Whey Protein

Besinmarket.com.tr Değerlendirme
  • Marka Kalitesi - 85%
  • İçerik Kalitesi - 85%
  • Etki - 80%
  • Tat ve Kullanım - 80%
  • Fiyat / Performans - 80%
Özet
Sade ve kalite bir protein tozu arayan orta-üst seviye sporcular tarafından tercih edilebilir
82%

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Önemlidir. Admin Tarafından Onaylandıkdan Sonra Yayınlanacaktır. Teşekkürler