26 Ağustos 2016 Cuma

Muscletech Nitrotech Protein – İnceleme




MuscleTech, ünlü bir Amerikan markası. Piyasadaki en çok kullanılan protein tozlarından olma özelliğini taşıyan Nitrotech Hardcore sporcular tarafından da epey sevilmekte. Bakalım ürün gerçekten nasıl bir sonucu hakediyor?

Nitrotech Hardcore Ürün İncelemesi

Ürünün 1 porsiyonu 37 gram, içeriği ise aşağıdaki gibi:
30 gram protein
2 gram karbonhidrat
1,5 gram yağ
25 mg kolesterol
150 mg sodyum
100 mg calcium
3 gram creatine monohydrate
2 gram L-Alanine
1 gram Glycine
1 gram Taurine
ve bunların toplamı 140 kalori ediyor.
Ürünün Türkiye’de Çilek, Çikolata ve Vanilya aromalıları bulunuyor. MuscleTech Nitro-Tech’deki protein, Whey Protein İzolat’tan oluşmaktadır. Yani yüksek kalitede bir proteindir. Servis başına 30 gram proteinin verimi %90 üzeridir. Amino asit desteği ve performans arttırıcı özellikleri fazla olduğundan daha alt seviye tozlara göre tadı daha farklıdır.  Yağ ve karbonhidrat oranının oldukça düşük olması yüksek saflıktaki protein içeriğini doğrular niteliktedir. Üst düzey bir protein tozudur, ileri seviye spor yapanlar almalıdır. Arkadaşlar mideniz hassassa almayın veya alıştırmak için sütle değil başta suyla için biraz asitli bir ürün ve hassas mideler için başta rahatsızlık verebilir. Lakin bunu doğru kullanım için yazıyorum ürünü kötülemek adına değil. Başarılı bir protein tozu
MuscleTech Nitro-Tech ölçek başına 3 Gr creatine içermektedir. Bu bazı sporcular için avantajken bazıları için istenmeyen durum olabilir. Çünkü biraz daha profesyonel bir şeyler yapmaya çalışıyorsanız creatine alımınızı kendiniz belirlemek isteyebilirsiniz. Fakat bana sorarsanız creatine iyidir, dert etmeyiniz.
Ayrıca içeriğindeki Alanine, Glycine ve Taurine maddeleri pek çok rakipte bulunmuyor. Bunlar da ürünün etkisini oldukça iyi hissetmenizi sağlıyor.
Tat ve Kullanım
MuscleTech Nitro-Tech eskiye nazaran tadını oldukça iyileştirmiş. Tadı oldukça güzel, saf olması nedeniyle de anında karışıyor.
Fiyat / Performans
Ürün içeriğine göre bence fiyatını hakediyor. Hiç yağlanmadan kas almak isteyen fakat çok da profesyonel olmayan biriyseniz bu ürün size göre. Özellikle diyet programları yapanların ve definasyona girenlere tavsiye edilebilir. Zira yağ ve karbonhidrat oranı çok düşük. Fiyat / Performans oranına gayet iyi diyebiliriz.
Sonuç
Ürünün içerdiği creatine ve bazı ek maddeler sayesinde bu protein tozunu kullanırken kendimizi oldukça enerjik ve güçlü hissediyor, daha rahat programlar çıkartıyoruz. Bu etkileri görünce “vayy super bir protein tozu” demek doğru olmaz, zira aşırı saf bir ürün değil. O etkiyi sağlamasının nedeni bahsettiğimiz ek maddeler.
Satın Al:  MUSCLETECH NİTRO-TECH 1816 GR



hardlinehardlineprotein tozuprotein tozuamino asit, amino asit



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Önemlidir. Admin Tarafından Onaylandıkdan Sonra Yayınlanacaktır. Teşekkürler