26 Ağustos 2016 Cuma

Hardline ProGainer (Kilo Aldırıcı) – İnceleme

Hardline firmasının Türk Malı olması ilk başta gönlümüzü kazanıyor. Yerli malı kullanmayı seven destekleyen biri olarak bence bu çok önemli. Zira markanın ürünleri de kötü diyemeyiz. Özellikle son bir kaç yıl içinde değişen konsepti ve ürün kalitesiyle amatör sporcular tarafından oldukça tercih edilir hale geldi. Markanın en çok tercih edilen ürünlerinden olan Progainer kilo aldırıyı sizler için inceleyeceğiz

Hardline ProGainer Ürün İncelemesi

Ürünün 1 porsiyonu 200 Gram.200 Gramdaki değerleri aşağıdaki gibidir
  • 38 Gram protein
  • 155 Gram karbonhidrat
  • 1,5 Gram yağ
  • 2 Gram kreatin
  • 1 Gram glutamine
  • 1 Gram taurin
  • ve pek çok vitamin
Progainer’da protein olarak biyolojik değeri yüksek olan whey ve bitkisel protein kullanılmış. Bunun yanınca B ve C vitaminleri, folik asit, kalsiyum ve çinko ile de zengiştirilmiştir.

Ürünün içeriği düşük yağ oranı yüksek protein ve karbonhidratın da yanı sıra kreatine glutamine ve taurin desteğiyle göz dolduruyor.  Bana göre bir gainer’da olması gereken hemen hemen her şey var. Bütün gainerların porsiyonları büyüktür. Yani whey proteinlerdeki gibi 30 gramlık porsiyonlar yerine gainerlar 150-200 gramlık porsiyonlarla kullanılır. E tabi bunun sonucu kutu daha çabuk biter. Bu nedenle gainerların bir nebze uygun fiyatlı olması şarttır. Hardline ProGainer da işte tam bu noktada da başarısını sergiliyor. Fiyat olarak gerçekten rakiplerine göre oldukça uygun. Özellikle 3 ve 5 kg’lık kutuları daha uyguna geliyor imkanınız varsa Hardline ProGainer 5000 yazan 5kg’luk olanını almanızı öneririm. Zira 200 gramlık porsiyonlardan 5 kg’luk kutudan 25 porsiyon çıkmakta.

Tadı ve Kullanımı

Ürünün tadı kullananlar tarafından beğeniliyor. Gainer’lar genellikle tat konusunda whey proteinlere göre başarılır çünkü içinde çok fazla şey ihtiva ettiği için aromalar da üreticiler açısından kolay şekilde harmanlanabilir. Ürünün porsiyonun fazla olması ve biraz zor içilmesi dışında çok fazla bir sorun yok. Fakat ilk başlarda sizi zorlayabilir çünkü servis önerisi 500 gram sütle yazıyor. 500 gram süt + 200 gram ProGainer eder 700 gram. Bunu ilk başlarda içmek zorlayacaktır o nedenle ilk hafta 100 gram toz + 250 gram sütle başlayıp alıştırarak gidebilirsiniz.

iyat / Performans Oranı

Şüphesiz bu ürünü beğenmemizin en önemli kriteri de başarılı fiyat/performans oranı. Rakiplerine göre uygun fiyat etiketiyle satılan Hardline Pro Gainer özellikle yeni başlayan ve orta seviye sporcular için kilo alımında oldukça etili. Bunun içerisinde güç arttırıcı ve kas inşasını hızlandırıcı kreatin glutamine ve taurin içermesi de ayrı bir avantaj.

Sonuç

Ürünün içeriğinde hammadde kalitesinin çok üst düzey olduğu söylenemez fakat ürünün böyle de bir iddiası yok zaten. Hardline ProGainer bütçeyi düşük tutarak olabilecek en iyi ürünü sunmaya çalışmış ve büyük ölçüde başarılı olmuş. Özellikle 5kg’lukla 2 aylık sıkı bir programla güzel sonuçlar almak mümkün. Kullanabilirsiniz !
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Önemlidir. Admin Tarafından Onaylandıkdan Sonra Yayınlanacaktır. Teşekkürler