26 Ağustos 2016 Cuma

En İyi 5 BCAA

En İyi 5 BCAA

BCAA‘nın kas gelişimi için etkili bir besin desteği olduğu bir gerçek. Böyle olunca da BCAA kullananların yorumları oldukça merak ediliyor. O nedenle çokça tercih edilen ürünlerden bir liste yaptık, inceleyip karar verebilirsiniz.
Proteinlerin yapı taşı olan Amino Asitler, vücut fonksiyonları ve kas gelişimi açısından ihtiyaç duyduğumuz maddelerdir. Dokuların onarımı açısından oldukça önemli maddeler olan Amino Asitlerkas inşası, yağ yakımı ve hormonlar açısından pek çok olumlu etkilere sahiplerdir. Amino Asit ürünlerinin sıvı, toz ve tablet olarak üç farklı formu bulunmaktadır. BCAA tabir edilen şey ise vücut tarafından üretilemeyen ve kas gelişimi için en önemli 3 Amino Asidi barındıran ürünlerdir. Sizler için piyasadaki en iyi 5 BCAA ürünlerini fiyat, kalite, performans açısından değerlendirdik. Aşağıdaki 5 ürün de oldukça iyi ürünlerdir, bütçenize göre herhangi birini rahatlıkla tarcih edebilirsiniz.

5-) Nutrend Compress BCAA 4:1:1 500 Gr

Polonya üretimi olan Nutrend markasının çok tutulan toz formdaki BCAA ürünüdür. 4:1.1 oranında BCAA içerir. Her
kutu 50 porsiyondur. 115 TL fiyat etiketi vardır ve piyasadaki fiyatına göre en iyi BCAA ürünüdür. Gerçekten kaliteli bir ham madde ile üretilmiştir. Yüksek BCAA içeriğinin yanı sıra her porsiyonda 2.7 gram glutamin içerir ve bu gerçekten iyi bir orandır. Özellikle az sayıda ürün kullanmak isteyenler için hem BCAA hem de glutamin ihtiyacını genel olarak karşılar. Spor esnasında da tüketilebilir.

4-) Hardline BCAA Fusion 500 Gr.

Hardline BCAA Fusion, Hardline’ın son geliştirdiği toz BCAA ürünüdür. İçeriğinde sadece BCAA amino asitleri ve glutamin bulundurur yani saftır. 4:1:1 oranında BCAA içerir ve her porsiyon 7 gram BCAA, 2 gram glutamin içerir. Sürekli Hardline markası tercih eden veya Hardline ürünleri ile bir kombin oluşturmak isteyen sporculara önerebileceğimiz Hardline’ın en iyi toz BCAA ürünüdür.

3-) Olimp BCAA Xplode

Olimp BCAA XplodeOlimp firmasının toz formda olan kompleks bir BCAA ürünüdür. 2:1:1 BCAA oranıyla en ideal orana sahiptir. 500 Gr’lık kutularda satılır ve 50 gibi yüksek bir porsiyon sayısına sahiptir. Her toz amino asit/bcaa ürünü gibi BCAA Xplode da spor esnasında tüketilebilir. B6 vitamin içeriği ve her porsiyonda ekstra 1000 mg Glutamine içermesi iyi bir avantajdır. Kas inşasını arttırmada ve kas kaybını önlemede oldukça iyi bir yardımcıdır. Pek çok vücut geliştirme hocasının ürün kullanımlarını incelediğimde Olimp BCAA dışında başka BCAA kullanmadığına şahit çokça oldum. Olimp‘in marka güvenilirliği, yüksek hammadde kalitesi ve ürün performansı gibi etkiler, BCAA Xplode‘u listeye sokmuştur. Güvenle tercih edebilirsiniz.
Satın Al: Olimp BCAA Xplode

2-) Scivation Xtend 384 Gr

Amerika’nın en popüler ürünlerinden olan Xtend BCAA yorum olarak da Türkiye’de en çok incelenen ürünlerin başında gelir. İçeriği ve tadı ile ilk çıktığı günden bu yana piyasaya yön veren ürünlerden biri olmuştur. Tüm aromalarının tadı çok güzel olduğundan dolayı antrenman sırası kullanımı oldukça popülerleşmiştir. Xtend ürünü BCAA ve glutamin karışımı olan bir üründür ve porsiyonunda 3500 mg lösin, 2500 mg glutamin, 1750 mg İzolösin ve valin amino asitleriniiçermektedir(toplam 7 gram BCAA) Toz forma sahip olan bu ürün 30 porsiyondur ve fiyatı 129 TL’dir. Karpuz, Ananas ve mango aromaları ile çeşitlenmektedir. Kaliteli hammadde, güvenilir marka, performans olarak bizden tam puan almıştır.
Satın Al: Xtend BCAA

1-) SCI-MX BCAA Intra Hardcore™ 480 Gr

İngiltere’nin en çok satan markası SCI-MX‘in en popüler ürünü olan BCAA Intra Hardcore yorum ve inceleme olarak çok soruluyordu. Bu BCAA, porsiyon başına en yüksek BCAA ve Glutamin değerleri ile listeye 1. sıradan giriş yapmıştır. SCI-MX BCAA Intra Hardcore, her porsiyonda 9 gram 2:1:1 oranında BCAA ve 3.6 gram glutamin içerir. Rakip BCAA’lara göre bu değerler oldukça üstündür. Ayrıca bilinenin aksine toz BCAA’ların acı tadı, bu üründe neredeyse yok olmuş. Aroma olarak da test ettiğim üründe resmen sıkma portakal tadını aldım, daha önce hiç bir bu tarz üründe gerçek bir aromaya yakın bir tat görmemiştim. SCI-MX BCAA Intra Hardcore‘un isminde geçen Intra kelimesi ürünün antrenman sırasında alınabildiğini belirtiyor. Bu sayede antrenman esnasında kesilme olmadan sabit performansla daha sıkı bir idman çıkartabildim. Gerek İngiliz üretimi olması, gerek hiç bir BCAA‘da olmayan kadar yüksek miktarda içerik, gerekse tat ile bu ürün listenin 1. sırasını hakediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Önemlidir. Admin Tarafından Onaylandıkdan Sonra Yayınlanacaktır. Teşekkürler